top of page

Što vam prvo pada na pamet kada kažemo: sa sirom, krumpirom, jabukama ili mesom?

Clarum je idealno rješenje za sve koji nemaju vremena


U jedno od posebno poznatih i tradicionalnih jela specifičnih za naše područje ubrajaju se pite i savijače. Ljudi su kroz povijest samostalno pravili tijesto od kojeg bi potom izrađivali kore za pitu. Dolaskom digitalnog doba i sve ubrzanog načina života, većina teško pronalazi dovoljno vremena za izradu prave, tradicionalne pite i savijače.

U pronalasku idealnog rješenja odličan su odabir Clarum listovi za pite i savijače. Clarum listovi provjerene su kvalitete i ubrajaju se u Clarum kategoriju svježeg vučenog tijesta. Clarum svojim kupcima i njihovim obiteljima, gostima i prijateljima olakšava pripremu jela njihovim obiteljima, a opet ostavlja dašak tradicionalnosti.


Burek, pita sa sirom, krumpirom, jabukama ili bundevama nikada nije loša ideja. Bilo da je za ručak, za goste koji dolaze na večeru ili jednostavno za opustiti se uz večernji film. Kada za domaću varijantu nema vremena, Clarum listovi za pite i savijače bit će izvrsna zamjena za pripremu slasne i brze verzije u manje od pola sata.


Spoj tradicije i suvremenih trendova



U Clarum listovima je spoj tradicije i suvremenih trendova u pekarstvu. Proizvodi su proizvedeni po tradicionalnoj, domaćinskoj recepturi. Osim standardno vrhunske kvalitete, Clarum je novim investicijama dodatno unaprijedio i pakiranje proizvoda te je od početka ove godine ovaj proizvod, kao prvi na ovim prostorima umotan u papir za pečenje.


Ta inovacija korisnicima pruža dodatni benefit prilikom pripreme jela. Također, Clarum je kao reakciju na zahtjeve tržišta svoj proizvod prilagodio kupcima koji prate Vegansku prehranu.

bottom of page