top of page

Jeste li znali da je korijen čička iznimna biljka za čišćenje krvi i cijelog organizma?

Agristar čajevima do zdravog organizma


Jeste li znali da biljka stolisnik jača probavni sustav, osvježava, čisti i jača cijeli organizam, čisti krv, štiti kožu i pravi je prijatelj svakoj ženi? Osim stolisnika, poznata je snaga i korisnost ljekovitog bilja za ljudski organizam. Također, pojedine biljke mogu se koristiti za točnu namijenu i određeni problem koji želimo rješiti u našem tijelu.


Ljekovito bilje, otkriveno je i korišteno u praksi tradicionalne medicine još od prapovijesti. U današnje vrijeme sve više ljudi se odlučuje na korištenje ljekovitog bilja kroz razne zdrave čajeve. Jedan od najcjenjenijih domaćih prerađivača ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja je i tvrtka Agristar.



Na web stranici Agristara, osim raznolike ponude čajeva, mogu se pronaći i brojni korisni podaci o primjeni i namjeni različitog ljekovitog bilja. Primjerice, možda niste znali da je korijen čička iznimna biljka za čišćenje krvi i cijelog organizma i to prvenstveno u službi problematične kože.


Vanjska, ali i unutarnja njega



Agristar čajevi .'Odabrale mame'

Psorijaza, ekcemi, akne, masna koža, čirevi, tegobe su koje zahtijevaju ne samo vanjsku njegu nego, čak možda i najvažnije, unutarnju njegu. Može se koristiti kao čaj, kupka ili oblozi. Također čisti organizam od toksina, pomaže u snižavanju šećera u krvi te jača korijen i pospješuje rast kose, djeluje antibakterijski i protugljivično.



Tvrtka Agristar iz Višnjevca pokraj Osijeka obiteljsko je poduzeće u potpuno privatnom vlasništvu. Od svog osnutka 1995. godine uspješno djeluje kako na hrvatskom tako i na inozemnom tržištu. Proizvode velik izbor čajeva u filter vrećicama, čajnih mješavina registriranih kao dodaci prehrani i pojedinačnog ljekovitog bilja u rinfuznom pakiranju kao i liniju rinfuznih eko čajeva Teavita. Tvrtka je 2013. godine u kontinuitetu certificirana prema Međunarodnom standardu za hranu (IFS), s najvišom ocjenom

bottom of page