top of page

Hrenovke od čistog pilećeg mesa i bez glutena koje obožavaju sve generacije

Poli hrenovke iz hrvatske proizvodnje


Osim Poli posebne kobasice, još jedan prehrambeni proizvod koji oduševljava sve generacije su Poli hrenovke. Mogu se pripremati na razne načine i kombinirati uz mnoge druge slasne namirnice. Ima li bolji odabir za popodnevni snack, od hrenovke u lisnatom tijestu? Ili pak zabavna večer s prijateljima uz kiflice punjene Poli hrenovkama. Mogu biti odličan izbor za doručak, uz jaja, salatu ili samo s kruhom i senfom.Mogu se kombinirati i uz ručak, primjerice špinat ili varivo.Poli hrenovka proizvedena je od 90 % najkvalitetnijeg pilećeg mesa, nježno je dimljena i lagano začinjena. Skuhali je ili ispekli, još uvijek će biti 100 % Poli. Ne sadrži gluten, apostupak proizvodnje od korištenih sirovina, prekobrojnih proizvodnih procesa sve do finalnog proizvoda jamči dosljednost


Kontrola svakog procesa proizvodnje


Od siječnja 2021. hrenovke Poli su se počele lokalno proizvoditi u tvornici u Čakovcu, gdje se proizvodi i Poli pileća posebna kobasica za hrvatsko tržište. Ovo je jedan od rijetkih prehrambenih sustava koji u okviru proizvodnje proizvoda koristi reprodukcijske lance kojima je moguće kontrolirati svaki korak u procesu. Dnevno se rade brojne laboratorijske analize. Stalni nadzor vlastitih službi i državne veterinarske inspekcije jamstvo su besprijekornosti i sigurnosti svih Poli proizvoda.


Razlikuje se od ostalih europskih proizvođača, prije svega, po malim farmama raspršenim diljem zemlje. Sve farme se nalaze u prirodnom okolišu Hrvatske, kontroliranom uzgoju u zatvorenim peradarnicima i osobnom odnosu te stalnoj brizi kooperanata za dobrobit životinja. Takav uzgoj i briga za farme i životinje rezultira vrhunskim proizvodom što se u konačnici odražava na prepoznatljivom okusu proizvoda.

Comments


bottom of page